Sadevaatemallina 2021?

Hei. Taas sinä. Olet kyllä ahkera lukija täällä. Kiitos siitä.

Nyt kirjoitan aiheesta, joka heräsi joululomalla vasta päähäni kun löysin Rihannan musiikin uudestaan. Tajusin, että haluan sadevaatemalliksi ja tehdä oman sadevaatemalliston jonkun yhtiön kanssa. Esimerkiksi Nokian kumisaappaat, Grundens, Hunter, Stutterheim tai jokin vastaava sadevaatealan yritys. Sellainen erä- tai kalastushenkinen kelpaa myös, sillä siellä on myynnissä kahluuhousuja- ja saappaita. (Kuvat kuvaa glamouria, tyyliä ja arvokkuuta. Kuvat otettu Tukholmasta 2018).Olisi mielenkiintoista päästä sellaiseen mukaan. En ole ikinä ollut. Jotkut merkit, yrityksen kaipaavat aivan tavallisia ihmisiä malleiksi. Siis ei mitään julkkiksia yms. En rupea laihduttamaan sen takia. En ala käymään salilla sen takia. En tee mitään epäaitoa sen eteen. Kärsivällisyyttä pitää harjoitella ja tuhansia ottoja järkkärillä.


Olisi parasta jos joku yritys minulle x määrän sadevaatteita ja käskisi minun kuvata itseäni ne päällä ulkona. Se olisi sitä mitä haluisin. Se olisi sitä, mihin olisin valmis. Joku valokuvaaja frendi vaan mukaan ja eikun tyylikkäästi otoksia kuvaamaan. Jos joku mun tuttu haluaisi tulla valokuvaajaksi niin homma on saatu jo puoliks valmiiks. Sit johonkin mainostoimistoon odottaan, haluaako joku malliksi mua. Saattais kestää hetken. En edes ihmettelis miksi. Jos kävis mäihä, kolmen kuukauden aikana pääsis aloittaan poseeraamisen. Työksi en ikinä toimisi mallina. En ikinä. Lupaan.

Pelkään, että silloin ruvettaisisiin katsomaan ulkonäköä ja mahdollista laihduttamista vaikka oon laiha ja pienkokoinen ikäisekseen. Pituutta ei pitäs noin ajatella, tiedän. Anteeksi.


Olisi tarkoitus ottaa yhteyttä johonkin yritykseen nyt viimeistään helmikuussa. Veikkaan, että hyväksyvää vastausta ei kuulu.

Mitä ajattelet tästä. Onko hullua, mielenkiintoista vai tyhmää?

Hyppivä Tapio

Kommentit

 1. Sanoisin että kuulostaa mielenkiintoiselta. Tuntuu siltä että viime vuosina markkinoilta on karsiutunut entistä enemmän sadeasuvalmistajia, ja yritykset jotka jatkavat sadeasujen valmistusta sekä uudet yritykset varmastikin haluavat tavoittaa potentiaalisia asiakkaita joten luulisi että aiheesta kiinnostuneelle mallille olisi kysyntää, varsinkin pohjoismaissa.

  Harrastajapiireissä (ja miksei kaikkialla muuallakin) arvostetaan hyviä kuvia tuotteen myyntisivuilla, kun se auttaa löytämään juuri sen mitä etsii varsinkin jos haluaa jotakin tiettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kiitos todella paljon kommentistasi! Ne piristää aina päivää. Tää kommentti antoi uskoa jatkaa tätä juttua ja halua päästä malliks kun kerta mahdollisuudetkin on hyvät mitä kommentissas sanoit. Jes! Tästä on hyvä jatkaa!!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit