Kuka olen

Nimeni on Aleksi. Asun Suomessa mutta parin vuoden välein käyn henkisessä toisessa kotimaassani Saksassa jossain kaupungissa. Tätä kirjoittaessani olen Osnabrückissä työssäopissa. Räppään trampoliinivoimistelusta, jotta laji tulisi suositummaksi ja tunnetummaksi Suomessa. Itseäni ärsyttää jääkiekon asema Suomessa.Tykkään sadevaatteista, koska ne tuntuvat hyvältä päällä ja suojaavat sateella. Sateella tai kurassa saa remuta rauhassa kun tietää, että vaatteet eivät alla likastu. Sadevaatteet on fetissini. Henkilökohtainen asia itselleni, mutta jollain tavalla haluan antaa siitä palan myös teille ihmeteltäväksi. Minunlaisia monia muitakin muitakin löytyy Suomesta paljon.


Persoonani on iloinen, todella puhuva, sosiaalinen ja äkkipikainen. Minun pitäisi oppia kuuntelemaan ihmisiä enemmän. Kuuntelen musiikkia paljon. Käytän tietokonetta paljon. Itken harvoin. Nauran usein. Kiireessä unohdan asioita. En ole seurustellut vielä koskaan. En syö purkkaa. Unohdan helposti pestäni hampaitani aina välillä. Töihin ja kouluun tulen 99% aina ajoissa. Rihanna on naispoppareista esikuvani (artistiesikuva
tuntuu vaihtuvan tietyn ajan välein.) Vesihieronta ja porekyvyt ovat suosiossani.

Kiitos kun kävit lukemassa pienen esittelytekstin. Mitä muuta haluisit kuulla minusta? Kirjoita kommentteihin niin koostan niistä joskus FAQ -osion.

Hyppivä Tapio


Kommentit

Suositut tekstit