Eurotrampan kotimaassa.

Pöö täältä Euroopan sydämmestä! Pelästyitkö, et tietenkään. Kuinka lapsellista. Mitä edes pitäisi pelätä. Niimpä, olenhan Saksassa, Eurotramp -yrityksen kotimaassa. En ole toistaiseksi ehtinyt lainkaan tutustua paikalliseen voimistelukulttuuriin, mutta eiköhän sitäkin tässä ehdi. Viikonloppuna viimeistään. (Kuvat ovat Ruotsista Tukholmasta viime vuodelta. Kuvat kertovat, että vaikka et juuri nyt olisi kotisohvalla turvassa maailman vaaroilta. Asiat odottavat sinua rauhallisena ja ylväänä, vakaana omalla tontillaan. Ne ovat siellä, missä niiden kuuluukin olla, sydämessä.)
Suomessa on nyt treenikausi alkanut sennuilla ja olen heidän puolesta onnellinen, että he saavat olla sellaisessa seurassa kuin minä olen. Puhun nyt siis Tampereen Voimistelijoista. Annika taitaa valmentaa siellä kevääseen asti ellei jotain ole mennyt ohi korvien, mikä kyllä saattaa ollakin täysin mahdollista. Neea kuulemani mukaan jatkaa keväällä, ja silloin olen itsekin takaisin Suomessa. Jippii!


Kun löydän täältä Osnabrückistä paikallisen tramppaseuran, haluan päästä hyppimään eurotrampalle, mille muullekaan nyt. Mitä oikein kuvittelit...

Eka rentoo lämppää ja sit jossain kohtaa rudit sun muut perään. Älkää huoliko, ne on selkäytimessä. Onhan baraniakin tullut treenattua kohta joku 10v jo niin ei siinä.

Nyt oli tällainen hieman lyhyempi postaus. Kuitenkaan tämä ei ollut turha. Tiedätte nyt, mikä on suunnitelmani Osnabrückissä. Kiitos kun luit ja jos jäi sanottavaa suun pieleen, kirjoita ajatuksesi kommentteihin verkon ihmeelliseen maailmaan.

Hyppivä Tapio

Kommentit

Suositut tekstit