Musiikkini ei ole välttämättä tarkoitettu juuri sinulle.

Heips. Kyllä, luit otsikon oikein. Mitä tarkoitat tuolla otsikolla. Onko musiikkisi tarkoitettu mulle jos tykkään trampoliinivoimistelusta tai sadevaatteista? Ehkä, välttämättä ei.

Teen musiikkia pääosin itselleni. Toiseksi teen musaa heille, jotka ovat kyllästyneet kuuntelemaan massapoppia. Heille, jotka haluavat kuulla jotain hämmentävää. Heille, jotka ennakkoluulottomasti kuuntelevat uutta musiikkia ja tutkivat sitä tarkoin. Haluisin, että muut löytäisivät musastani jotain, mitä en itse ole vielä löytänyt. Ja ei, nyt en puhu ainoastaan virheistä, Täten voisin hyödyntää sitä, mistä ihmiset tykkäävät. Haa! Olitpa ovela! Nyt mentäisiinkin jo miellyttämisen puolelle. Minä en artistina sellaisesta tykkää. Teen kuten itse haluan ja mikä tuntuu hyvältä. Juurikin sen takia musiikkini ei ole välttämättä tarkoitettu juuri sinulle. Tiedän kiittäväni itseäni tästä päätöksestä vuosien päästä.


Tiedän myös, että biiseilleni tullaan nauramaan. Ai miksi. Sen takia, koska suomalainen ei siedä erilaisuutta. Hyvin monesti sitä paheksutaan. Harvoin ollaan avoimia muutoksen edessä. Suomalaisille tulee rankat ajat, siis heille, jotka kuuntelevat musaani tulevaisuudessa. Pysykää vahvoina siitä huolimatta. Olisi mahtavaa, jos joku radio tekisi ohjelman nimeltä: erilaisen musiikin päivä. Kerran vuodessa soitettaisiin mun joku biisi. Tiedän, että jokin biiseistäni jää jonkun päähän hyvin koska aiheet on liian poikkeavia valtavirrasta. Se jos mikä on vahvuuteni artistina. Odotan teiltä kommentteja liittyen musaani. Odotan sitä innoissani, olen suorastaan täpinöissäni.


Myönnän, olen hieman huomionkipeä aika-ajoin.

Hyppivä Tapio

Kommentit

Suositut tekstit