Sää Saksassa.

Hei. Haluisin nyt kertoa sinulle lukija, elämisestä täällä Saksassa sään ja sadevaatteiden suhteen. Mitä olen nähnyt, huomannut, älynnyt jne. Nämä huomiot ovat vain Hampurista ja Osnabrückistä joten se huomioon ottaen ei ole tulossa mitään romaania. (Kuvat postauksessa ovat kuvia päiväkävelyltä Widukindlandista Osnabrückistä.)

Ensinnäkin täällä Osnabrückissä en ole nähnyt vielä kelläkään kumppareita, vaikka sää olisi ollut hyvä niiden käyttöön parinakin päivänä. Sadetakkeja olen nähnyt ihmisten päällä noin 5 kpl koko viikon aikana. Nahkasaappaita näkee täällä suhteellisen paljon, niistä en tosin saa mitään kiksejä lainkaan.






Yhden  kaupan etualalla ulkona myytiin kumppareita 24€ hintaan ellen ihan väärin muista. Oli alennettu hinta. Kun tulin junalla Osnabrückiin, yhdellä asemalla oli naisella pitkävartiset kumpparit jalassa.

Kävin parina ulkoiluttamassa kumppareitani ulkona ja toisena niistä päivänä oli ne syytä laittaa jalkaan. Muut ihmiset eivät ilmeisesti ole vielä tajuneet sitä. Ilmeisesti ihmiset tykkää kulkea märissä kengissä. Antaa heidän kulkea, ei muuta omaa pukeutumistani. Töihin kyllä menen aina kaupunkikengillä. Jos sataa jokin aamu niin, että sadevaatteet on pakko laittaa niin sitten laitan ne. Riisun työpaikalla pois tai ostan sateenvarjon. Jälkimmäinen olisi ulkonäöllisesti se parempi vaihtoehto. Tämä maailma on aivan liian itse- ja ulkonäkökeskeinen.

Mitä sinä ajattelet? Pukeudutko niin kuin "muut olettavat" tai "yhteisön paine" pakottaa sinut johonkin tiettyyn asuun. Kommenttia alas! Tämä on aihe, josta olen valmis saarnaamaan jatkossakin.

Hyppivä Tapio

Kommentit

Suositut tekstit