Sadevaatteet on ihania, sadevaatteet on parhaita.

Seison sateessa. Päällä kumisaappaat, kurahousut ja sadetakki. Kuuntelen sateenropinaa sadetakin huppuun. Rakastan sitä tunnetta, rakastan sitä ääntä. Sateessa ilma on hapekasta ja raitista. Rentoudun siinä täysin ja sivuutan kaikki velvollisuudet. Joskus hypin lätäköissä, joskus istun, joskus jopa tanssahtelen.

Ihmettelen ihmisten asennetta sadesäähän, varsinkin Suomessa. Tuntuu kuin aina päivä olisi pilalla (tai jokin muu) kun alkaa sataan. Tuntuu kuin sade rajoittaisi ihmisiä jotenkin. Veisi heiltä jotain, muttei antaisi lainkaan takaisin. Tuntuu ettei ihmiset osaa irtautua tästä yhteiskunnan kahleista edes sateen ajaksi ulos. Pelätään, että jos aikuinen tanssii sateessa sadevaatteet päällä, hän on joko mieleltään sairas, outo, että vain ei normaalit ihmiset tekevät niin. Aloitetaan siitä että jokainen meistä on erilainen kuin toiset. Jokaisella meistä on omat halut, kiinnostuksen kohteet, himot ja fetissit. On asioita, jotka on laittomia toteuttaa, sitten on niitä, joita saa toteuttaa täysin laillisesti. Tiedän, etten ole ainoa sadeasufettari, meitä on monia kymmeniä tuhansia tässä maailmassa. Tiedän, ettei se ole normaalia nähdä aikuisen olevan sadevaatteissa kaulaansa myöten mudassa, mutta tässä se pointti onkin, miksi kaiken pitäisi olla normaalia. Miksi kaiken pitäisi olla yhteiskunnan hyväksyttämää. Myönnän, jos näkisin kaupungilla jonkun kävelevän käsillään, kyllä hetken miettisin, miksi ja mitä. Olen kuullut, että on noloa nähdä jonkun toteuttavan fetissiään. En kiellä sitä itsekkään, vaikka minun pitäisi. Meidän ihmisten pitäisi olla enemmän meitä, ei heitä. Meidän ihmisten pitäisi olla enemmän minua itseäni, ei heitä itseään. Olen minä, en hän.
Voin kuvitella niiden ihmisten tuskan ja taakan, jotka elävät ja tekevät elämässä asioita muita varten ja muita miellyttääkseen. Heidän elämä on raskasta, tuskaa, itkua, painajaista päivästä toiseen. Miksi he niin tekevät? He pelkäävät, että muut eivät tykkää heistä omina itsenään. Heissä on jotain, mitä joko ihmiset tai yhteiskunta ei hyväksy. Todellisuudessa hyvin moni heidät hyväksyisi. Heidän pitäisi askel askeleelta hyväksyä itsensä, halut, ajatukset, ja himonsa, fetissinsä sekä ainutlaatuisuutensa. Tiedän sen, että fetissinsä ulostuonti on raskasta. Olen itsekin pelännyt, mitä muut ajattelee musta, mitä muut ajattelee sadevaatteistani, olenko outo heidän mielestään. Mitä todennäköisimmin olen. Outous on erillaisuutta. Erilaisuus on voimaa. Voima on liikuttavaa. Liikkuvuus on energiaa. Energia on asioiden viemistä tiettyyn haluttuun suuntaan. Voit muuttaa maailmaa olemalla itse itsesi, joku toinen on jo muuttanut maailmaa olemalla oma itsensä.
Takaisin sadevaatteisiin. PVC ja PU tuntuvat ihanilta materiaaleilta. Katso kuinka vesipisarat jäävät pinnalle, katso kuinka materiaali märentyy kun vesipisarat tippuu ja liukuu pois. Katso, kuinka vesi osuu ja läiskähtelee sadevaatteiden pintaan. Se tuntuu taivaalliselta, se tuntuu ihanalta. Se olotila sisältää haluja, intohimoa, himoa, rakkautta, herkkyyttä, voimaa, uskoa ja seksuaalisuutta. Kuvittele istuutuvasi märälle maalle, jonka sade on juuri kastellut. Kuvittele, kun kuristen pintamateriaali osuu kuraan, märkään saveen. Tunne, kuinka allasi maa on märkä. Tunne maa kumppareittesi alla. Kaikki pienet kivet, muta, kura, märkä maa sateesta. Tunne huppuun hakkaava sade ja ropina huppuun. Kuuntele ropinaa silmät kiinni. Hengitä syvään, rentouta keuhkot. Laske pää maahan. Vedä huppu silmiesi eteen, ettei sadepisarat kastele sinua. Maskilla tai ilman. Sadehatulla tai ilman. Seuraavaksi istuudu suon silmäkkeeseen tai uppoovaan mutaan. Tunne kuinka kurikset ja kumpparit tulevat lähemmäksi jalkojasi mudan ympäröidessäsi sinut enemmän ja enemmän. Tunne muta housujesi ympärillä, kumppareittesi alla. Hypi siinä, kieri, möyri, liikuta itseäsi edestakaisin. Tanssahtele. Nauti. Elä. Ihmettele.Mutaleikit on parhaita kahluuhousujen kanssa. Kumisaappaat pitää olla hitsattu kiinni housuihin. Ai miksi, no kokeilkaa. Sitten se selviää. Myöskin joku kokopuku PVCstä tai PUsta käy yhtälailla. Suosittelen kokeilemaan, suosittelette kokeilemaan. Minä tulen kokeilemaan. Tuletko sinä joskus myös kokeilemaan.
Tykkään sadevaatteiden tuomasta suojan tunteesta. Mikään märkä, kura, loska, roska, muta, lika yms ei mene vaatteista läpi mikäli ovat toimivia eli ehjiä. Jos sadevaatteet eivät ole PVCtä, PUta ja niissä on reikiä, ne eivät ole toimivia. Ne ovat viallisia.Mitä rankempi sade on, sitä enemmän nautin. Myöskin rankemmassa sateessa haluan tanssia ja halailla puita. Haluan kieriä ja möyriä maassa. Haluan hyppiä kuralätäköissä ja juosta sateessa. Sade on ihanaa! Sadevaatteet on ihania!

Käytätkö sinä sadevaatteita, entä kuinka paljon?

Mitä ajatuksia tämä postaus herätti sinussa,lukija. Haluisin ehdottomasti kuulla sen.

Hyppivä Tapio
Kommentit

Suositut tekstit