Tämän vuoden musiikkijulkaisuni.

Morops. Tässä tekstissä aion kertoa tulevaa vuotta musiikkini merkeissä. Mitä, miksi ja miten. (Kuvat on otettu valokuvausretkellä elokuussa 2018. Kuvat kuvastavat happamuutta biisieni sisältöä kohtaan ja sitä, että mennään kohti tuntematonta ja edessä on esteitä ja muuta raivattavaa.)

Aloitetaan siitä, että olen taistellut biisini kanssa jo noin kuukauden erinnäisten syiden takia. Osa on omia, osa palveluntarjoajan niin sanotusti.



Lähetin Routenote -nimiseen palveluun biisin. Vajaa viikon päästä huomasin, että miksaus ei ole oikein tässä versiossa. Pyysin heitä sitten peruuttamaan/poistamaan biisin palveluista. Se onnistui ainakin palveluntarjoajan mukaan. Sitten on vuorossa Amuse -palvelu. Versio biisistä on oikea ja kaikki muukin, mutta kansikuva on väärin, sillä siinä ei saisi olla yritysten logoja lainkaan. Seuraavat kaksi kertaa on sitä, kun palveluntarjoajan mielestä kansikuva on blurrautunut. Päätin poistaa biisini Amuse -palvelusta ja palata takaisin Routenoteen, josta aloitinkin. Jos kaikki menee putkeen, biisini pitäisi nähdä päivänvalon internetissä ennen 10.2, joten hirmu kauan ei aikaa ole odotettavana. Joka viikko töitä, niin päivät menevät kuin siivillä. Sääli, sillä kuulemma täällä Saksassa wingsiruokaa ei tunneta yhtä paljon kuin Suomessa. Voin sentään koittaa valmistaa itse lihaa pannulla. Siitä tulee jännää.



Keväällä eli toukokuussa tulee tuplasinkku, joista kumpikin biisi kertoo fetissistäni. Toinen biiseistä, siitä, mitä mietin että muut ajattelee itsestäni ja kuteistani. Toinen biiseistä siitä, kuinka makeaa olisi, jos sadevaatteet tulisi takaisin muotiin. Uskokaa tai älkää, ne olivat sesari ja kasari vuosina suosiossa Suomessa. Rukalla sekä muilla valmistajilla oli suuri valikoima tarjottavanaan.

Elokuussa tulee biisi, joka kertoo trampoliinivoimistelusta. Raameja tarkemmalle aiheelle ei vielä ole kun koko biisini on vielä aihiona päässäni. Kesällä luultavasti teen kyseisen biisin loppuun. Vielä syksyllä tulee biisi siitä, miltä tuntuu lähteä verkoille aikaisin maanantaina. Tsemppibiisi siis kilpailijoille.


Tämä koko kalenterikirjoitus saattaa vielä päivittyä, mutta tämän suuntainen se kyllä suht pitkälle olisi. Jos jäi hampaankoloon jostain biisijulkaisusta, kerro huolesi, ajatuksesi jne kommenteissa. Vastailen siellä puolella sitten, rattoisaa jatkoa sinne, missä ja milloin tätä ikinä luetkaan.

Kommentit

Suositut tekstit